Den genuint grekiska känslan

En middag med släkt, vänner och andra måste naturligtvis vara trivsam på alla tänkbara sätt. Maten spelar förstås en mycket stor roll i detta, men det är långt ifrån det enda som är viktigt i sammanhanget. Av stor vikt är också miljön där man intar sin middag; man ska som gäst känna sig välkommen och trivas i lokalen. Som restaurangbesökare är man ute efter en “feel good”-känsla och att vilja sitta tillsammans med sitt sällskap länge. På Santorini har vi tagit fasta på detta genom att erbjuda alla våra gäster en skön och avkopplande upplevelse, där både maten och miljön är av yttersta klass. Hit kan man komma med vissheten att man alltid får med sig en härlig känsla hem efter det att kvällen avslutats.

En riktigt grekisk taverna ska vara mysig att besöka, samtidigt som det ska vara en lite livlig plats där alla är lika välkomna, både barn och vuxna. I Grekland är middagen en riktig familjeangelägenhet där människor i alla åldrar samlas för att tillsammans avnjuta sin måltid. Precis denna känsla ska finnas på en äkta grekisk restaurang och det är exakt detta som gör upplevelsen i sig så storslagen och genuin.

En skön upplevelse skapas genom precis rätt belysning och en balanserad, intim känsla samtidigt som det ska vara gott om plats för alla i sällskapet. Temat är alltid “i goda vänners lag”, något vi tar på allra största allvar. Restaurangen ska vara en plats dit man gärna återvänder om och om igen, precis som det fungerar i Grekland. Det ska också vara en plats där man kan fira olika saker: födelsedagar, bröllopsdagar, eller egentligen vad som helst. Huvudsaken är att alla har trevligt och njuter av besöket.

Kom hit och upplev den känslan du också! Du och ditt sällskap är varmt välkomna att besöka oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *